O nama

Osnovni princip poslovanja MGS-a je kroz suradnju sa stručnim tvrtkama specijaliziranim u ovom području rada odrediti najoptimalniji pristup stroju. Znanje i iskustvo MGS-a omogućiti će da se svaki pregled ili remont sagleda kompleksno uz prikaz jasne slike Kupcu o stanju njegovog stroja.

Nakon završetka montaže električnog stroja te puštanja u pogon briga o njemu ne smije prestati. Osiguranje pogonske spremnosti, pouzdanosti i dugog vijeka trajanja glavni je zahtjev za redovnim održavanjem kroz preglede, servise i remonte. Korišenjem novih tehnologija i materijala moguća je modernizacija stroja u cilju povećanja učinkovitosti i dugotrajnosti u radu te redovnim pregledima,servisima i remontima osiguranje maksimalne učinkovitosti.

Održavanje električnoj stroja u cilju postizanja navedenih zahtjeva kompleksan je posao. Znanje, iskustvo, tehnologija, oprema i organizacija ključni su uvjeti da se posao odradi kvalitetno te zadovolji svaka potreba kupca.

Ukoliko Vaš električni stroj treba stručno održavanje, remont ili modernizaciju, uz garanciju obavljenog posla dugogodišnjim međunarodnim radnim iskustvom, MG Servis je tvrtka koja će ispuniti najkompleksnije zahtjeve.

Tvrtka MG Servis d.o.o. osnovana je 1994. godine. Osnivači tvrtke su stručnjaci sa više od 40 godina teoretskog i praktičnog iskustva iz područja rješavanja problema na energetskim postrojenjima, projektiranju turbo i hidroagregata te visokonaponskih elektromotora. Glavni korisnici tvrtkinih usluga su energetska postrojenja (termo i hidroelektrane), postrojenja procesne industrije (petrokemijske, papirne itd.).

Poslovna orijentacija od trenutka osnivanja tvrtke MG Servis je identifikacija problema, identifikacija uzroka te određivanje načina rješavanja istog.

Tehnički odjel tvrtke sa svojim znanjem i iskustvom može ponuditi kompletnu uslugu na području održavanja električnih strojeva. Priprema ponuda, ugovaranje, izrada planova kvalitete, izrada dokumentacije, nabavka dijelova, izrada terminskih planova i praćenje poslova pod nadzorom je inženjerskog kadra. Posebna iskustva tvrtka ima sa elektranama koje su bile potopljene.

Izvođenje radova na terenu kao i izrada dijelova povjereni su iskusnim visokokvalificiranim radnicima iza kojih stoji dugogodišnji rad na poslovima naše djelatnosti.

Cjelokupna djelatnost odvija se u skladu sa certifikatom ISO 9001:2008, koji je MG Servis dobio 1998 god.

Početkom 2011. godine sustav upravljanja kvalitetom tvrtka je proširala sa sustavom upravljanja okolišem. Na taj se način poslovanje tvrtke odvija kroz integrirani sustav upravljanja kvalitetom i okolišem te su 06.06.2011. uspješno zadovoljeni sve zahtjevi norme ISO 14001:2004. Krajem 2014. godine donesena je odluka da se implementirani sustav upravljanja te brige za okoliš dopuni sustavom brige za zdravlje i sigurnost djelatnika OHSAS 18001:2007 te se cjelokupno poslovanje digne na novu razinu.

 Naše znanje, iskustvo, kvaliteta, rokovi kao i pristupačne cijene najbolja su garancija dobro izvršenog posla i zadovoljstva kupca.

 

sgs cert